Rendezvényi étkeztetés
Cook&Chill menü rendezvényekre
A hagyományos technológiával előállított kiszállításos ételeknél sok esetben komoly problémát okoz az, hogy az ételeket elkészültüket követően hosszabb idővel kapja meg a vevő, így vagy langyosan kapja meg, vagy újra kell melegítenie, amit a hagyományos technológiával előállított ételek nehezen bírnak, érezhető a minőségváltozás. Az meg, hogy még melegen kapja meg, a legritkább esetben történik meg.
Ahhoz, hogy ez a probléma ne merüljön fel, egy nagyon komoly, több tízmillió forintos beruházás szükséges, amely keretében úgynevezett sokkoló hűtőket építenek ki, ami az ételeket elkészültük után azonnal 0-5C közé lehűti, így melegítést követően mind élelmiszer-biztonsági, mind élelmiszer-minőségi szempontból pontosan ugyanazt kapja a vevő, mintha éppen akkor készült volna a termék. Azt lehet mondani, hogy szinte minden étterem ezt a technológiát alkalmazná, ha megfelelő eszközparkja lenne hozzá.
Cégünk komoly konyhai kapacitást fejlesztett ki Cook&chill ételek elkészítésére, 4 sokkoló hűtőt működtetünk párhuzamosan, így gyártási mennyiségektől függetlenül minden terméket elkészülte után azonnal hűtünk. Szigorú minőségi előírások mellett folyamatosan ellenőrizzük termékeinket, így a legjobb minőséget tudjuk nyújtani.
Miért jó ez egy rendezvényen?
Amennyiben olyan helyszínen tartjuk a rendezvényünket, ami nem egy étterem, logikus, hogy rendelünk ételt. A rendezvények esetén szinte minden esetben elmondható, hogy nem biztosítható a főzés után 10-15 percen belül az ételek elfogyasztása, így szükségszerűen melegíteni kell. Ehhez biztosítja a legjobb megoldást a cook&chill menű, amit bármikor megmelegíthet és a friss ételek minőségét adja a vendégeknek.
Milyen ételeket tud tőlünk rendelni rendezvényekre?
A klasszikus tálak mellett ajánljuk a napi menünknél elérhető ételeket is, hiszen változatos menüt állíthat össze vendégeinek. Ha bármi kérdése van catering szolgáltatásunkkal kapcsolatban, kérjük jelezze bármely elérhetőségünkön!